Enthousiaste, deskundige reisbegeleider

  • Tijdens mijn werk als reisleider van opera- en concertreizen bezocht ik de afgelopen jaren veel voorstellingen. Of dit nu opera-, concert- of kamermuziekevenementen zijn, ik kijk er steeds met veel plezier op terug. Als reisleider ben ik verantwoordelijk voor de inhoudelijke en praktische gang van zaken. Het delen van muzikale ervaringen met de reizigers blijft een feest. Voorafgaand aan de reizen geef ik inleidingen op de muziekvoorstellingen.


Naast het begeleiden van reizen heb ik ervaring met het samenstellen van muziek-en cultuurreizen. Ik bezocht onder meer muziekfestivals op Malta, in de Baltische Staten, Helsinki, Stockholm, Verona, Würzburg, Valencia, Graz, Praag, Wenen, Berlijn, Beaugé, Perigord, Bergen in Noorwegen, Helsinki, Dessau, Leipzig, Eisenach, Bad Hersfeld, Thüringen, Baden-Baden, Rügen, Erfurt, Schwetzingen en Heidelberg, Bilbao, Stuttgart, Reims, Brussel, Venetië, Roemenië.

U kunt mij vragen om uw reisgroepen te begeleiden en/of om samen met u een gevarieerde en boeiende muziekreis samen te stellen.Interesse? Mail even naar musicascriba@gmail.com of bel 030-6952550.